Despre noi

Sănătate și Revigorare. Confort și Intimitate.

BioreflexoterapieAcum aveți unde să vă retrageți oferindu-vă posibilitatea de a vă deconecta și de a primi cadou o porție de sănătate.

Cabinetul nostru terapeutic oferă o atmosferă caldă și primitoare tuturor celor care sunt în căutarea unui strop de liniște și relaxare, îmbinând posibilitatea de refacere a corpului prin terapie blândă și eficientă.
Totul este gândit pentru a vă reda starea de bine și a vă ajuta să limpeziți cugetul și emoțiile.
Aveți cum să vă redobândiți energia necesară pentru ca apoi orice provocare a vieții să o asemănați cu o cale de evoluție personală.

Aici este ambientul necesar pentru ca sufletul dumneavoastră să se bucure de viața minunată.
Prin ședințele de terapie și aromaterapie vă sunt oferite căile simple și naturale de refacere eficientă a organismului fără efecte secundare sau reacții neplăcute.

În cabinetul nostru de terapii complementare sunt posibile ședințe de Talasoterapie (terapia cu nămol), Aromaterapie, Terapie prin masaj, Bioterapie, Reflexoterapie, Drenaj Limfatic, Angeloterapie, etc...
Consilierea și alegerea celei mai potrivite terapii pentru organismul dumneavoastră se desfășoară într-un cadru discret, alocând timp pentru consiliere, atât cât aveți nevoie. Sunteți dumneavoastră și terapeutul care e dedicat, specializat și gata să vă ajute pentru reechilibrare imediată.

După prima ședință de terapie veți simți o îmbunătățire a stării generale a corpului, imediat. Veți înțelege cât de benefică este terapia naturală și cât de simplu și relaxant se pot preveni o serie întreagă de neplăceri.
Suntem deschiși către orice tip de combinație de terapie în așa fel încât să vă oferim un serviciu complet și de o eficiență maximă!

Cu drag vă așteptăm să ne cunoașteți și să găsim soluțiile cele mai perfecte pentru dumneavoastră.
Noi suntem aici să vă consiliem și să vă ajutăm practic și eficient!
Excelența e sora cu eficiența!