Meniu

Bio ReflexoTerapie

Navigation
media
media

Corpul nostru este mai mult decat o carapace care contine  diversele organe si toate celelalte. Are o semnificatie mult mai mare decat ne inchipuim adeseori. El este strabatut de toate energiile Cerului si Pamantului. Perceperea corpului ca fiind ceva mai mult decat un instrument fizic prin care existam este decisiva pentru intarirea fiintei noastre si intensificarea starii noastre de sanatate. 

Corpul nostru este un Microcosmos!

Este un Univers de energii specifice care reflecta  energiile mai vaste ale Macrocosmosului. Cand se spune despre fiinta umana ca este un Microcosmos, nu ar trebui sa se deduca de aici ca am fi doar o parte a Universului , ci mai curand ca suntem un Univers in miniatura.

Asta inseamna ca mainile noastre nu sunt doar niste instrumente de apucat si de tinut,  ca picioarele nu sunt doar pentru sprijin si  miscare, ca inima  nua re doar rolul de a pompa sangele...

Fiecare parte a trupului nostru are o importanta mult mai mare , mai presus de functiile ei fizice. 


Asociatii ceresti  cu corpul:


 • Soarele       : INIMA SI SPINAREA
 • Luna            : STOMACUL, SANII, DIGESTIA
 • Mercur        : MAINILE  ,BRATELE, SISTEMUL NERVOS , PLEXUL SOLAR
 • Venus          : GATUL , VOCEA , ZONA LOMBARA ,  VENELE ,  RINICHII
 • Marte          : CAPUL , ORGANELE  SEXUALE   , SISTEMUL MUSCULAR
 • Jupiter         : SOLDURILE,  COAPSELE,   FICATUL
 • Saturn         : SISTEMUL OSOS  , GENUNCHII  , DINTII
 • Uranus        : GLEZNELE ,TIBIA , SISTEMUL CEREBROSPINAL
 • Neptun       :  PICIOARELE
 • Pluto           : ORGANELE REPRODUCATOAREOrice  aspect al corpului nostru are o semnificatie oculta. Acestea sunt puncte prin care energiile Universului curg si se manifesta. Sunt puncte in care  propriile noastre atitudini si energii mentale , emotionale si spirituale au un rol dinamic. 

Suntem supusi influentei tuturor  energiilor care ne inconjoara - inclusiv a celor specifice elementelor pe care le ingeram  sub o forma sau alta , precum si a energiilor exterioare  noua la care suntem  expusi ( oameni, mediu, atitudini, sunete)


Corpul nostru este un rezonator si un instrument de control al energiei. El are capacitatea de a intra in rezonanta cu aproape orice forma de energie  - pozitiva sau negativa, in conditii normale , corpul are o abilitate naturala de a se debarasa de influentele negative inainte ca problemele sa capete amploare. 

De asemenea corpul controleaza natural energiile la care suntem expusi  reactionand prin simptome si semne sugestive si starile  interioare corespunzatoare . 

Organismul are capacitatea extraordinara de a ne informa asupra unei zone cu probleme ale corpului nostru, sau chiar a vetii noastre. 

 • Mar 14, 2018