Masaj Terapeutico-Relaxant

Masaj de care pot beneficia oamenii de toate vârstele, de la nou-nascuţi şi până la persoanele de vârsta a treia.

Acest gen de masaj poate să stimuleze sau să calmeze în funcţie de ritmul şi profunzimea mişcărilor exercitate şi astfel o persoană se poate simţi vioaie şi energică sau dimpotrivă relaxată şi somnoroasă.

DETALII

Reflexoterapie

Este componenta reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase).

Masarea zonelor reflexogene pe parcursul a mai multor şedinţe, implică fisurarea cristalelor de toxine, a depunerilor pe care circulaţia sanguină le va trimite spre organele de eliminare, îmbunătăţind starea de sănătate.

DETALII

Masaj anticelulitic

Acest tip de masaj este o metodă foarte eficientă de eliminare a celulitei,fiind efectuat local în zonele afectate de celulită.

Rolul acestui masaj este unul estetic, prin faptul că reduce ţesutul adipos şi acţionează favorabil asupra zonelor afectate de celulită.

Şedinţele de masaj anticelulitic trebuie efectuate intensiv, de aproximativ 3 ori pe săptămână, iar după obţinerea rezultatelor dorite, este suficientă o şedinţă pe săptămână pentru întreţinere.

DETALII

Masaj facial

Acest tip de masaj este indicat pentru stimularea circulaţiei sângelui la nivelul feţei, prevenind formarea ridurilor şi atenuând cutele inestetice deja formate.

Stimulând muşchii faciali, acest tip de masaj are asupra tenului un efect de revigorare similar unui lifting natural.

Acest tip de masaj ajută la creşterea fluxului sangvin la nivelul tenului sporind elasticitatea, fermitatea şi luminozitatea tenului.

DETALII

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic presupune un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminării lichidelor în exces, pe care limfa le adună şi purifică, odată cu traversarea ganglionilor, înainte de a intra în circuitul sangvin.

De asemenea drenajul limfatic este o metodă impusă nu numai în câmpul estetic dar şi în tratamentul unor afecţiuni precum :reumatismele, probleme circulatorii, traumatologice ,ulcer varicos, escare, după intervenţii chirurgicale, sinuzite, amigdalite, faringite etc.

DETALII

Masaj cu miere

Masajul cu miere este îmbinarea perfectă între un tratament de înfrumusețare și unul de îmbunătățire a sănătății.

Așa după cum bine știți, proprietățile curative unice ale mierii au fost utilizate de medici în Tibetul antic acum mii de ani. Aceștia considerau că mierea este benefică în interior,dar şi pentru frecarea pielii. Mierea conţine vitamine (C, B1, B2, PP, etc.) în anumite proporţii, enzime, acizi, substanţe minerale, hormoni, aminoacizi, substanţe aromatice şi antibacteriene. Este un produs biologic complex, care cuprinde o multitudine de substanţe biochimice valoroase, necesare unei persoane pentru a trăi, pentru a-şi păstra sănătatea şi pentru a mări perioada activă a vieţii.

DETALII

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic are rol în tratarea a diverse afecţiuni şi în recuperarea după diverse îmbolnăviri, în tratamentul funcţional al leziunilor şi tulburărilor evolutive, ca tratament recuperator aplicat în cazul unor evoluţii lente spre vindecare şi în cazul unor modificări morfofuncţionale şi al existenţei unor sechele patologice.

În traumatologie, masajul îşi găseşte un câmp larg de aplicare, efectele acestuia fiind demonstrate ştiinţific, chiar dacă unii chirurgi (din fericire din ce în ce mai puţini!) nu îl consideră decât o terapie pasivă şi nu neapărat necesară.

DETALII

Masaj cu bețe bambus

Masaj revolutionar care este de doua ori mai eficient decat masajul traditional anticelulitic, tonifiaza musculatura, ridica fesele, reda elasticitatea pielii, stimuleaza sistemul limfatic si imbunatateste circulatia sangvina. Acest tip de masaj este recomandat si barbatilor, in special sportivilor, datorita stimularii musculaturii.

Masajul va fi realizat dupa ce zona in cauza va fi unsa cu ulei special. Apoi sunt realizate tehnici de rotire si alunecare facute din incheietura mainii.

DETALII

Masaj cu Ciocolată + Împachetare

Masajul cu ciocolată este terapia potrivită pentru persoanele stresate, dar şi pentru cele cu pielea deshidratată.

Ciocolata este cunoscută pentru efectul de „bine“ pe care-l transmite. Prin conţinutul de teobromină, acest desert stimulează producerea de endorfine, substanţe care, la rândul lor, cresc activitatea serotoninei - neurotransmiţătorul stării de bine.

Este un tratament pentru faţă şi corp, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, scopul terapiei de răsfăţ cu ciocolată fiind de a stimula producţia de endorfină şi plăcerea hormonală.

DETALII

Masaj Hawaiian Lomi-Lomi

Masajul lomi lomi este unic prin miscarile si manevrele executate de terapeut. Tehnica lomi lomi presupune folosirea antebratelor, coatelor si mainilor, iar miscarile se fac prin gesturi lungi si continue, fara intreruperi sau miscari sacadate. Cei care au beneficiat de acest masaj au descris senzatia provocata de aceste miscari ca fiind asemanatoare unor valuri care invaluie tot corpul.

Lomi lomi incepe de obicei printr-un moment de liniste, in care practicianul isi aseaza mainile pe spatele clientului, spunand o rugaciune pentru ca vindecarea sa vina odata cu masajul. Pacientul poate sa aleaga modul de masare pe care il prefera. Desi tehnica este importanta, nu exista un format definit, iar doua masaje nu sunt niciodata identice.

DETALII

Masaj Rusesc

Masajul rusesc are ca scop creșterea tonusului muscular, al vaselor de sange, reducerea conținutului de lichid interstițial.

Masajul poate fi general, pe intregul corp, sau local, in functie de necesitate.Indiferent de suprafață, fiecare parte a corpului este examinată și masată cu atenție. Durata procedurii: de la 15 minute pana la o oră și jumătate.

Uneori, masajul poate fi dureros, mai ales la început, dar după 2-3 ședințe nu se vor simți senzații neplăcute cauzate de tehnicile puternice de masaj.

DETALII

Masaj Suedez

Masajul suedez, cunoscut si sub denumirea de masaj somatic, este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodica normala a partilor moi ale organismului in scop fiziologic sau curativ profilactic.

Tehnicile de masaj clasic suedez sau masaj limfatic practicate cu maiestrie, au efecte deosebit de benefice asupra sanatatii, conditiei fizice si aspectului general al corpului pacientilor de orice varsta.

DETALII

Masaj prin presoterapie manuala

Prin acest tratament se accelereaza eliminarea toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice.

Exista mai multe programe predefinite pentru tratarea diverselor probleme: drenaj limfatic, activator circulatie, anticelulita, picioare obosite, retentia de apa etc.

Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat intensificarea curentului limfatic de pana la 10-15 ori !

DETALII

Terapia cu pietre vulcanice

Masajul cu roci vulcanice, denumit impropriu masaj cu pietre calde (Hot Stone Massage) este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere, fiind cunoscuta in clinici de specialitate sub denumirea stiintifica de Terapie Geotermala.

Spre deosebire de masajul clasic la masajul cu roci vulcanice, masajul nu se realizeaza doar cu mainile, ci se foloseste si un set de roci vulcanice, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina ce sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la o anumita temperatura. Aceasta temperatura nu produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar va va provoca furnicaturi si senzatii placute in tot corpul.

DETALII

Masaj cu Eliberare Somato-Emotionala

Eliberarea somato – emoţională este o procedură terapeutică care utilizează conceptele de terapie cranio - sacrală pentru a elibera corpul şi mintea de efectele secundare ale traumei. Terapia se concentrează pe stabilirea unei puternice conexiuni minte - corp pentru eliberarea traumelor emoţionale şi rezoluţiei de simptome fizice.

Acest tip de masaj este benefică pentru persoanele care se confruntă cu probleme asociate cu leziuni, traume fizice, accidente de maşină, experienţe de viaţă provocatoare şi chirurgie. Procesul de eliberare poate fi modificat pentru a se potrivi nevoilor fiecărui individ, aducând astfel eliberare optimă. Acesta poate fi folosit ca o terapie gratuită pentru a ajuta la ameliorarea condiţiilor fizice, care sunt intensificate de stres, tensiune şi anxietate.

DETALII