70 lei - 60 min

Terapie cu Ingerii

Ce este terapia cu ingerii?

Este o terapie alternativă cu metode de vindecare ce implică comunicarea sau munca cu îngerii noștri păzitori și cu arhanghelii, în a imagerepară diferite probleme, atât de sănătate, cât și de natură psihică, fizică, emoțională.

Oamenii sunt îndrumați în domeniul lor de activitate, în toate aspectele vieții cotidiene, acolo unde au nevoie de sprijin. Acest gen de terapie are rezonanță doar pentru cei care cred în ea și văd efectele și nu pentru cei care urmează orbește instrucțiunile sau pentru cei forțați de împrejurări să adopte tratamentul în detrimentul celui clasic, datorită unor afecțiuni grave.

Dacă suferi de vreo boală, indiferent cât de ușoară ar fi aceasta, sau dacă ești tot timpul stresată, poate n-ar fi rău să încerci terapia cu îngeri. Aceasta este, de fapt, o meditație asistată de ghizi specializați, care reprezintă canalele de comunicare cu îngerii.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii apelează la această formă de vindecare îl reprezintă problemele de sănătate grave. În timp ce, cu siguranță, există multe persoane care contestă eficiența acestei metode de vindecare, cei care suferă de boli grave sau care au persoane apropiate cu astfel de boli se agață de orice speranță pentru a-și aduce sau a le aduce celor suferinzi alinare.
Conștiința faptului că există o conexiune între trup și spirit poate fi un motiv bun pentru a practica meditația. Meditația ne ajută să ne descoperim pe noi înșine și să devenim conștienți de potențialul nostru.

 

De ce alegem terapia cu ingerii?

Afecțiuni medicale care pot fi tratate:
  • Stres asociat cu insomnie, migrene, atac de panică, depresii;
  • Dificultăți de respirație, astm, hiperventilație;
  • Probleme psihologice de tip anxios, blocarea încrederii de sine, stări de teamă excesive, anxietate socială, sindromul oboselii cronice;
  • În ciclul menstrual, menopauză sunt situații rezolvabile prin metode combinate de un expert în terapie alternativă;
  • Terapia cu Îngeri este o metodă eficientă de a eradica blocaje spirituale sau negativitate extremă, iar pentru o persoană care crede puternic și practică terapia, se poate face o conectare cu forța divină la nivel energetic pentru a ajuta la redobândirea unei stări spirituale bune pentru a recăpăta lumina și forța interioară.;
REZERVĂ ACUM
 

Prețuri Terapie cu ingerii

Terapie cu Ingerii: Citire Clasica cu Carti Oracol 60 min
70 lei
Rezervă acum
Sedinta Individuala de Terapie cu Ingerii 60 min
70 lei
Rezervă acum