70 lei - 60 min

Terapie Reiki

Ce este Reiki?

Iată câteva dintre definiţiile date, de-a lungul timpului, acestui sistem:

Reiki – "Tehnică de vindecare spirituală" (Mikao Usui).
Reiki este un sistem. Acolo nu există nici o superstiţie, doar fapte reale (Hawayo Takata).
Înţelepciune şi Adevăr (Hawayo Takata).

În Reiki nu se foloseste propria energie a terapeutului , ci fluxul energiei universale a vieţii, care va fi canalizat spre cei din jur prin intermediul mâinilor, ochilor, suflului sau intenţiei.

REI – înţelepciunea divină, minune, universal, luminozitatea divină, omniprezent, omnipotent, strălucitor, universal, clar etc.
KI – energia vitală, forţa universală, forţa generatoare a cerului şi pământului. (În chineză se numeşte chi, în sanscrită – prana, în creştinism – lumină etc.)

Ştiinţa este acum de acord că tot ceea ce ne înconjoară este energie vitala. În interiorul corpului această energie curge prin meridiane. Când aceste căi sunt blocate, de exemplu în urma stresului sau unor blocaje emoţionale, atunci apar bolile. Aici intervine Reiki prin armonizarea circuitului interior. Reiki poate fi perceput ca cea mai pură formă de energie care poate avea un efect profund asupra sănătăţii şi bunăstării, reechilibrându-ne.

Este important de înţeles că Reiki nu vindecă direct o afecţiune, Reiki este lumina interioară, energia care ne tranzitează, iar accesarea ei ne aduce pacea interioară şi liniştea, care sunt de fapt cei mai importanţi indicatori ai sănătăţii – acea stare în care te afli în completă pace cu tine, indiferent de circumstanţe. Un alt aspect de luat în calcul este faptul că Reiki nu are nici un fel de efect secundar.

Practica Reiki este complementara cu alte terapii aducand echilibru in sanatatea emotionala, psihica si fizica, ajutand totodata la dezvoltarea procesului de evolutie, autodescoperire si autoperfectionare a practicantului.

Reiki este o stiinta care se invata si e folosita in toate domeniile de activitate. Practica Reiki nu este periculoasa, nu cere concentrare, nu este nici un risc de “supraincarcare” (este echilibru), nu pot fi manipulati oameni, nu poate fi folosita in scopuri malefice. Reiki face sa dispara dureri, vindeca diferite probleme de sanatate fizica, mentala, emotionala, inlatura consecintele stresului si armonizeaza viata.

In functie de gravitatea afectiunii si de starea generala de sanatate a persoanei, vor fi necesare un numar mai mic sau mai mare de sedinte, care va fi individualizat la consultul initial.

 

De ce alegem terapia Reiki?

Recomandat în:
 • Afectiuni ale sistemului nervos central si periferic;
 • Afectiuni ale sistemului locomotor si ale articulatiilor;
 • Afectiuni ale sistemului digestiv si detoxifiere;
 • Afectiuni ale sistemului circulator;
 • Afectiuni endocrine;
 • Afectiunile aparatului uro-genital feminine si masculin;
 • Afectiuni metabolice;
 • Afectiuni ale pielii;
 • Afectiuni ale organelor de simt;
 • Migrene si managementul durerii;
 • Terapie post-operatorie pentru stimularea vindecarii;
 • Îmbunatatirea starii generale de sanatate;
REZERVĂ ACUM
 

Prețuri la Terapie Reiki

Terapia Reiki 60 min
70 lei
Rezervă acum
Terapia Reiki 5 ședințe
300 lei
Rezervă acum