Împachetări cu termosudație 2 zone

Tratament de slabire foarte eficient care este destinat persoanelor cu surplus de kilograme, cu retentie de apa si care nu au un grad foarte avansat de celulita, bazandu- se in special pe arderea si eliminarea grasimilor.

Ca si celelalte impachetari la cald, acest tratament incepe cu un peeling, care se face numai o data pe saptamana, desi pot fi mai multe sedinte in descurs de 7 zile. Motivul este acela ca abraziunea pe care o presupune aceasta tehnica de eliminare a celulelor moarte poate agresa pielea, daca este facuta prea des.

DETALII

Împachetări cu Parargil 2 zone

Tratamentul cu parargil este recomandat persoanelor cu gradul trei sau patru de celulită, cu celulită inestetică, persoanelor supraponderale și persoanelor cu vergeturi extrem de vizibile.

Acest tratament determina o subtiere vizibila a zonelor pe care este aplicat chiar dupa cateva sedinte, putand fi observate rezultate fascinante in inlaturarea celulitei si a vergeturilor. Substantele continute actioneaza profund determinand distrugerea nodulilor celulitici si eliminarea lor.

DETALII

Împachetări cu Alge marine 2 zone

Impachetarea cu alge asigura si o curatare a pielii in profunzime. Prin provocarea transpiratiei se elimina si toxinele. In plus, tratramentul este foarte bine primit de clientele obosite si stresate, pentru ca permite o relaxare a tensiunilor nervoase si constituie o excelenta pregatire pentru somn.

Scopul principal al acestor tratamente sunt ameliorarea celulitei, pierderea kilogramelor in plus, eliminarea excesului de lichid din tesuturi si detoxifierea organismului, scaderea in centimentri. De asemenea, aceste impachetari iti ofera o senzatie de prospetime dupa fiecare aplicare, revigorand intregul organism, si iti hranesc pielea cu vitamine si minerale, prevenind imbatranirea prematura.

DETALII

Împachetări cu Chocofango 2 zone

Chocofango are în compoziţia sa parafină şi ciocolată 100% naturală, ulei de cacao şi migdale, siliciu, teobromină, cacao. Toate aceste ingrediente au efecte deosebit de benefice asupra pielii. Datorita proprietăţilor extraordinare de regenerare a celulelor, chocofango este un produs excelent, recomandat atât persoanelor ce doresc sa-şi remodeleze corpul frumos, cât şi celor care vor să scape de vergeturi şi celulită.

După un asemnea tratament, se intensifică microcirculaţia la nivelul pielii, vergeturile existente se ameliorează şi se previne apariţia celor noi. Efectele benefice ale împachetărilor cu chocofango se văd imediat, încă de la prima şedinţă, când apare o senzaţie plăcută de confort şi îmbunătăţire vizibilă a fermităţii pielii.

DETALII

Împachetări cu gel de cafea

Tratamentul de slabit cu cafea se distinge prin capacitatea testata a activilor de a penetra epiderma si prin arderea deseurilor de metabolism si a grasimilor. Realizarea unui program complet de remodelare corporala pe baza de cafea si alge asigura rezultate foarte bune in tratamentele pentru slabit. Cafeina arde grasimea si are o actiune stimulanta usoara, ce favorizeaza relaxarea si starea de bine; contine un concentrat de activi “arzatori de grasime” pentru pierderea rapida in greutate;elimina retentia de apa din corp. Tratamentul cu cafea este psiho-activ si induce o noua dimensiune, de relaxare profunda, asociata unui efect extrem de benefic pentru psihic.

DETALII